Tjenester

Berniko Elmotor AS kan tilby roterende elektromaskiner, mekaniske reduksjonsgear fra europeiske kvalitetsleverandører, samt bistå med rådgivning innenfor energisparing i industrien.

Produkter:

Berniko Elmotor kan tilby tekniske løsninger av elektromotorer både AC (vekselstrømsmotorer) og DC (likestrømsmotorer), gearmotorer, frekvensomformere, mykstartere og transmisjonsprodukter.

Vi lagerfører bl.a. kvalitetsprodukter fra Neri Motori s.r.l, Cantoni Motors, og Alpatek til konkurransedyktige priser.

Energisparing:

Hovedfokus er i samarbeid med kunden å finne den mest optimale løsningen ved å kartlegge roterende elektriske maskiners energiforbruk i  bedriften og avdekke hvilke besparelser i kilowattime forbruket det er mulig å få til gjennom å  tilby nye energieffektive motorer, beregne kostnadene og tilbakebetalingstiden for disse.  Dette er et målbart og effektivt bidrag  for å spare energi og penger.

Vi samarbeider tett med Enova gjennom å søke på prosjektstøtte i en tidlig fase. Enova evaluerer alle faser i prosjektet  fra start til slutt. Prosjekter som kvalifiserer til  støtte vil få disse utbetalt når prosjektet er gjennomført og godkjent, samt at de nye installasjonene er på plass.